Winbot W850 Robotramenwasser

De WINBOT W850 robotramenwasser is 's werelds beste ruitenreiniger. De Winbot W850 is uitgerust met een frameloos vensterdetectiesysteem, zodat je glazen, deuren, hekwerken en douchecabines met gemak kan schoonmaken.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 Werkdagen

Normale prijs: € 419,00

Aanbieding € 369,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Het schoonmaken van je ramen is heel erg belangrijk. Van een afstandje zien je ramen er mooi en schoon uit, maar stel dat je het onder een microscoop zou bekijken, zou je nog flink verrast zijn. Het is bedekt met allerlei soorten vuil die er op de lange termijn voor zorgen dat het raam permanent schade heeft opgelopen en toe is aan vervanging. Heel duur natuurlijk! De WINBOT kan hierbij een grote bijdrage leveren. We hebben het dan over de WINBOT W730, dé ruitenreiniger die ervoor zorgt dat al uw ramen perfect schoon zijn. De robotramenwasser WINBOT W730 is speciaal ontworpen met een frameloos raamdetectiesysteem, waardoor uw ramen met de hoogste efficiëntie worden gereinigd. Ook is hij zeer makkelijk in gebruik, wat een pré is voor mensen die op dit gebied nog weinig tot geen ervaring hebben. Verder maakt de ramenwasserWINBOT W730 gebruik van talloze andere functies, die ervoor zorgen dat deze robot een waar spektakel is.

Specificaties:

De robotreiniger Winbot W370 maakt uw ruiten prima schoon zodat u het niet meer hoeft te doen. Deze robotglazenwasser  kan elk type glas aan en is geschikt voor thermopane beglazing,  douchecabines en glazen deuren. De Winbot W370 ramenwasser beschikt over het frameloze identificatiesysteem waardoor de robot ook glas zonder kozijnen kan reinigen (bv. een glazen deur).

De Winbot W370 robot ruitenreiniger beschikt over een 3-fasen schoonmaaksysteem. Dit betekent dat de robot het handmatige schoonmaakproces nabootst in 3 stappen:  ruitenreiniger op sprayen,  de ruit wassen en de ruit droog maken.  De Winbot W370 zit op uw raam bevestigd met een geavanceerd zuigsysteem met een vacuümpomp wat de robot op zijn plaats houdt tijdens het ramen wassen.

De Winbot 370 robot glazenwasser meet automatisch de grootte van het schoon te maken raamoppervlak en past zijn werkwijze hier op aan. Door de zachte behuizing kan de Winbot W370 krasloos zijn werk doen.

Technische specificaties:

• Kleur: Pearl White 
• Frameless Identificatie: Kan gebruikt worden om frameloze ruiten zoals glazen deuren, etc schoon 
• Het laden Tijd (H): 2 
• Batterij: 11.1 V lithium oplaadbare back-up batterij 
• Batterij Capaciteit (mAh): 400 
• Werk Snelheid (m / s): 0.15 
• Power Adapter (meter): 3 
• Geluid (db): 55 
• Afstandsbediening: Ja 
• Cleaning Pads (Set): 2
• Afmetingen: 232 x 225 x 95 mm 
• Netto Gewicht (Kg): 2

Voordelen:

De Winbot W370 robot ruitenreiniger reinigt uw ruiten efficënt en systematisch. Deze robot komt erg goed van pas bij moeilijk bereikbare ramen in hoge gebouwen, kantoren, flats, appartementen enzovoort. De robot biedt ook uitkomst als u lichamelijk niet in staat bent om de ramen regelmatig te kunnen wassen. De robot glazenwasser doet dan al het werk voor u.

De robot laat het u meteen weten zodra er zich fouten voordoen tijdens het schoonmaakproces.  Zo hoeft u zelf niet te achterhalen wat het probleem is of waar het door veroorzaakt wordt.  Knipperlichtjes op de Winbot W370 geven aan in welke fase van het schoonmaken de robot zich bevindt.  Als de robotramenwasser stopt door een probleem dan hoort u een alarmsignaal en het apparaat stopt met schoonmaken.

Met de afstandsbediening kunt u de robot naar een specifieke plaats sturen, bijvoorbeeld een hoek van het raam wat goed schoon gemaakt moet worden.  Daarnaast doet de robotramenwasserook nog eens heel stil zijn werk. Als de robot aan de buitenkant van het raam zit, dan hoort u binnen nauwelijks dat de robot aan het schoonmaken is.  U hoeft dus niet bang te zijn dat uw buren last van uw robot ruitenreiniger zullen hebben.

Veelgestelde vragen:

1.Welke accessoires krijg je bij deze robot glazenwasser?

1x oplader,  1x afstandsbediening met batterijen,  1x beveiligingskabel,  2x reinigingspads, 1x verlengsnoer, 1 x handleiding.

2. Zit deze robot wel goed vast op het raam?

Ja. De robot beschikt over een modern zuigsysteem met een vacuümpomp waardoor uw robot stevig op het glas blijft zitten. De meegeleverde beveiligingskabel biedt nog extra zekerheid en bescherming tegen vallen.

3. Kan ik de robot zo op het raam zetten en aan zetten?

Nee. Eerst sprayt u wat schoonmaakvloeistof op de robot.  Dan maakt u de veiligheidskabel vast en zet u de robot aan zodat de vacuümpomp aan gaat. Daarna plaatst u de robot op het raam waarna de robot de ramen voor u gaat wassen.

4. Moet ik de ramen eerst nog wassen voordat ik de robot op het raam kan zetten?

Nee, tenzij uw ramen heel erg vervuild zijn met grover vuil (bv. kluiten aarde oid). In dat geval is het aan te raden om het grove vuil eerst met water en een spons weg te halen voordat u de robot op de ruit plaatst.

5.  Kan ik de schoonmaakpads opnieuw gebruiken?

Ja dat kan. U kunt ze wassen en daarna weer onder de robot plaatsen.

 

Video