Een Stiga autoclip besteld u bij 123Robots.nl

Als u interesse heeft in een Stiga autoclip, neem dan contact op met 123robots.nl. Zij kunnen alles vertellen over de verschillende modellen van de Stiga autoclip robotmaaier. U kunt de Stiga autoclip robotmaaier ook bestellen via onze webshop op 123Robots.nl. De Stiga autoclip robotmaaier wordt na het bestellen bij u thuis afgeleverd. Eventueel kunnen wij de Stiga autoclip ook voor u in uw tuin installeren. Dit is echter ook heel makkelijk zelf te doen. Stiga autoclip robotmaaier

De Stiga autoclip robotmaaier

Optimaliseer tijd en energie Optimaliseer tijd en energie

Waarom een Stiga Autoclip robotmaaier?
Een Stiga Autoclip maait het gras autonoom en automatisch en heeft geen hulp nodig. Elke dag maait de Stiga autoclip uw gazon enkele milimeters en verdeelt hij de gemulchte grassnippers in uw gazon als natuurlijke voeding en bemesting.
 

Moet ik het gras nog oprakelen nadat de Stiga Autoclip gemaaid heeft?
Kan Stiga Autoclip zichzelf opladen?
Hoe werkt eenStiga  Autoclip robotmaaier?
De Stiga Autoclip maait op geprogrammeerde tijdstippen en wisselt af tussen oplaadsessies en maaibeurten. Voor een gelijkmatig resultaat maait de robot tot deze een begrenzingsdraad detecteert. Om het maaien te vergemakkelijken, activeert de Autoclip een spiraalbeweging om hoger en dikker gras te maaien.


Kan de Stiga Autoclip maaien wanneer het regent?
Maait de Stiga Autoclip in alle weersomstandigheden?
De Stiga Autoclip is ontworpen om in een temperatuur tussen -10°C en 50°C te werken. Een breed temperatuursbereik in vergelijking met de temperatuur waarop gras groeit (> 7°C).


Perfect maairesultaat Perfect maairesultaat

Kan de Stiga Autoclip alle types gras aan?
Ja. De Stiga autoclip maait elke soort gras in een tuin, ook dik en nat gras. Het kan worden geprogrammeerd om 's nachts of 's morgens vroeg te maaien, zodat je de hele dag in uw tuin kunt spenderen.


Wat is het beste Stiga Autoclip model voor mijn tuin?
Vermenigvuldig de lengte van uw tuin met de breedte en vergelijk het resultaat met de oppervlakte op de website van 123robots.nl. Het totale gebied is inclusief het huis, bomen, bloemperken en andere obstakels in het gebied. Stiga Autoclip zal het traject aanpassen naargelang de obstakels op zijn pad.


Complexe tuin? Complexe tuin?

Kan Stiga Autoclip op elk oppervlak maaien?
De Stiga Autoclip robotmaaier werkt efficiënt op alle soorten oppervlakken, ook hellend terrein. Onder optimale omstandigheden kan de Stiga Autoclip hellingen tot 55% (29°) aan. De wielen zij ontworpen voor extra grip op gladde ondergronden.


Mijn tuin bestaat uit verschillende maaigebieden? Kan Stiga Autoclip ze allemaal aan?
De Stiga Autoclip kan maximaal 4 zones beheren, namelijk het hoofdgebied waar het oplaadstation zich bevindt en 3 aangrenzende gebieden. 
 


Maak a.u.b. een keuze: