Samsung Navibot AirFresh SR8F40

De Samsung Navibot AirFresh SR8F40 is niet zomaar een robotstofzuiger, hij laat tijdens het stofzuigen ook nog een lekker geurtje achter dankzij het meegeleverde geurzakje.


Als deze stofzuiger zijn werk heeft gedaan is uw huis weer perfect schoon en ruikt heerlijk fris, wat wilt u nog meer?

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 279,00

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren

 

Hoe klanten ons beoordelen:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

De Samsung Navibot AirFresh SR8F40 is buiten zijn speciale geursysteem gelijk aan de Navibot Light stofzuigrobots, en dus even slim en krachtig.

High-tech navigatie in de woonkamer

Dankzij het Visionary Mapping™ System navigeert de NaviBot AirFresh SR8F40 zich gemakkelijk door uw huiskamer. Met behulp van een camera die 30 beelden per seconde registreert, weet de hij precies waar hij heen moet en waar hij al is geweest. Aan de hand van de geregistreerde beelden zet de Airfresh een automatisch schoonmaakpatroon in kaart, waarmee hij maar liefst 90% van het toegankelijke vloeroppervlak bereikt (3mx3m/10min).

Virtual Guard

De NaviBot AirFresh SR8F30 biedt u twee handige mogelijkheden om uw ruimte te beschermen. Met één druk op de knop kunt u de Virtuele omheining activeren die voorkomt dat de NaviBot uw huisdieren lastig valt of in de buurt van waardevolle meubels komt. U kunt ook kiezen voor Virtuele gids, waarbij de ruimtes gezogen worden in de volgorde die u heeft ingesteld.

Overige specificaties

De HEPA luchtfilter haalt stofdeeltjes uit de lucht waar de Samsung Navibot AirFresh SR8F40 geschikt is voor mensen met allergieën.

Verder is de AirFresh SR8F40 uitgerust met drie anti-beknellingssensoren waardoor hij alle snoeren en tapijtkwasten die hij tegenkomt automatisch uit de borstels terugrolt. Met drie dieptesensoren voor het detecteren van de randen van traptreden en andere oppervlakken zal hij niet vallen en mocht dit toch gebeuren, dan schakelt hij zichzelf direct uit.