Samsung Navibot MAX SR8980

De Samsung Navibot MAX SR8980 is de beste onder de Navibots.


Deze robotstofzuiger doet z’n werk wanneer jij slaapt of niet thuis bent, dankzij de programmeerbare start. MAX wordt geleverd met een HEPA 11-filter en extra zijborstels. Hij produceert nauwelijks geluid, zo’n stille stofzuiger heeft u nog nooit gehoord. Tot slot is de Max SR8980 op afstand bestuurbaar. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 539,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

De Samsung Navibot Max SR8980 heeft minder onderhoud nodig dan andere robotstofzuigers want hij kan niet alleen zijn eigen stofzuigermond schoonmaken, maar leegt ook zichzelf. Geen gedoe met stofzuigerzakken dus. De Max SR8980 heeft een stofcapaciteit van wel 2 liter, dus hij kan even vooruit.

De Dust Awareness Sensor detecteert stofnesten en zorgt ervoor dat de NaviBot MAX extra hard werkt om alle viezigheid op te zuigen.

Handmatig opladen is bij dit apparaat niet meer nodig. Op het moment dat de batterij leeg raakt, rijdt deze trouwe hond uit zichzelf naar het laadstation. Eenmaal opgeladen kan hij zo’n anderhalf uur vooruit.

De volgende functionaliteiten zijn gelijk aan andere Navibots:

High-tech navigatie in de woonkamer

Dankzij het Visionary Mapping™ System navigeert de Navibot Max SR8980zich gemakkelijk door uw huiskamer. Met behulp van een camera die 30 beelden per seconde registreert, weet de hij precies waar hij heen moet en waar hij al is geweest.

Virtual Guard

Activeer de Virtuele omheining om te voorkomen dat de NaviBot MAX uw huisdieren lastig valt of in de buurt van waardevolle meubels komt. U kunt ook kiezen voor Virtuele gids, waarbij de ruimtes gezogen worden in de volgorde die u heeft ingesteld.

Overige specificaties

De HEPA luchtfilter haalt stofdeeltjes uit de lucht waardoor de Samsung Navibot Navibot Max SR8980 geschikt is voor mensen met allergieën.

Verder is de Max SR8980 uitgerust met drie anti-beknellingssensoren waardoor hij alle snoeren en tapijtkwasten die hij tegenkomt automatisch uit de borstels terugrolt. Met drie dieptesensoren voor het detecteren van de randen van traptreden en andere oppervlakken zal hij niet vallen en mocht dit toch gebeuren, dan schakelt hij zichzelf direct uit.