Robomow RS635 Pro S

ROBOMOW RS635 Pro SAls het om echt grote gazons gaat van 0-3500m2, dan is de Robomow RS635 Pro S het perfecte model voor uw tuin. Dit model is voor het echt zware werk en heeft superieure functies en specificaties van topklasse. Hij is voorzien van alles wat er nodig is om een gazon vlekkeloos te maaien en te onderhouden. Ook in gebruiksgemak gaat de Robomow RS635 Pro S net een stap verder want hij is zelfs uitgerust met een bluetooth afstandsbediening waardoor handmatige bediening een luxe ervaring wordt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2.999,00

Aanbieding € 2.699,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Robomow RS635 Pro SX robotmaaier

De Robomow RS635 Pro S is ontworpen voor gazons met een oppervlakte van 0 tot 3600m2. De Robomow RS635 Pro S hoef je maar één keer in te stellen, en dat gaat heel gemakkelijk met de iOS of Android app. Deze robotmaaier zorgt er voor dat je weer tijd hebt voor jezelf en niet meer in dienst bent van je gazon.

Sterk en snel

De Robomow RS635 Pro S maakt gebruik van een sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen zijn. Dit komt door de grote en sterke messen en een extra krachtige motor. Hierdoor kan de Robomow RS635 Pro S maaien op vrijwel elk terrein en heeft hij geen enkele moeite met het hoge gras van de eerste maaibeurt van het seizoen.

Afwerking tot in de details

De randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien zorgen voor nette afwerking van de grasmat. De juiste plaatsing van de afrastering (groene draad) zorgt voor jouw ultieme grasmat.

Je bestuurbare grasmaaier :-)

De Robomow RS635 Pro S werkt in principe volledig autonoom (volgens een programma wat je zelf kunt instellen). Mocht je het leuk vinden om toch een keer zelf de maaier over je grasveld te laten scheuren dan kan dit door middel van de Robomow RS635 Pro S App en bluetooth. Veiligheid is gewaarwordt doordat je meerdere handelingen moet uitvoeren om in handmatige modus de messen te laten draaien.

Veiligheid boven alles

De bladen van de Robomow RS635 Pro S stoppen onmiddellijk met draaien als de maaier wordt opgetild. Als de bumper een obstakel opmerkt, stoppen de messen en verandert de Robomow RS635 Pro S van rijrichting. Om te voorkomen dat kinderen met de Robomow RS635 Pro S gaan spelen kun je de kindervergrendeling inschakelen.

De pincode die op de Robomow RS635 Pro S zit verzekert je van het feit dat niemand anders iets kan met je maaier. Dit is gedaan om eventuele diefstal te ontmoedigen.

 Ook is de Robomow RS635 Pro S is geprogrammeerd om zichzelf tegen regen te beschermen. Bij regen keert hij automatisch terug naar het basisstation en hij vertrekt pas opnieuw als het weer beter is. De gevoeligheid van de regensensor is instelbaar.

 Unieke eigenschappen van deze robotmaaier

 • Hellingen tot 36 procent zijn geen probleem
 • Automatisch gaat de maaier naar verschillende zones in uw tuin (over het terras of een grasstrook) en keert na het maaien van die zone ook weer terug
 • De ECO functie (economische modus) zorgt dat er met minimaal benodigde energie een perfecte grasmat ligt
 • Instelbare maaihoogte
 • De robotmaaier tot 3600 m2

* Het mes van je Robomow RS635 Pro S dient één keer per jaar vervangen te worden om een perfect afwerking van je grasmat te garanderen.

De RS635 Pro S heeft als unieke eigenschappen:

 • 3 jaar garantie
 • geintegreerde GSM module
 • Brushless
 • De bredere Power wheels voor een nog betere tractie op je grasmat
 • Robohome -> een huisje voor je robotmaaier
 • Uitleg en advies voor en bij gebruik inclusief

 

Functies

 STERKER

Een sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen zijn. ·   Grote, sterke messen ·   Extra krachtige motor ·   Elk terrein ·   Heeft geen enkele moeite met de eerste maaibeurt van het seizoen en met hoog gras ·  Mes gaat een jaar lang mee

 SNELLER

Maait sneller dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen zijn. ·        Grotere maaibreedte De RC modellen met 28 cm maaibreedte De RS modellen met 56 cm maaibreedte · Minder maai-uren ·  Meer tijd om van het gazon te genieten

 RANDMAAIEN

Unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien voor die extra speciale Robomow-afwerking. ·   Unieke randmaaimodus ·   Maait buiten de wielen · Volledige dekking van het gazon voor een perfecte afwerking

 MAKKELIJK

Eenvoudig in gebruik. Meerdere installatie mogelijkheden en volledige controle via uw smartphone! ·  Robomow robotmaaier App – geniet van de rit! · Lokale professionele installatieservice · Optionele doe-het-zelf installatie

 3 JAAR GARANTIE

3de jaar garantie na registratie binnen 90 dagen vanaf het eerste gebruik, uitsluitend op arbeid en onderdelen.

 GSM

Voorkomt fouten en beperkt storingstijd tot het minimum door technische gegevens van uw Robomow robotmaaier te verzamelen. Stuurt operationele- en veiligheidswaarschuwingen rechtstreeks naar uw smartphone!

 ZWEVEND MAAIDEK

Goed ontworpen scherpe messen en een zwevend maaidek voor een perfect resultaat op elk terrein. Zelfs de meest complexe gazons worden elke keer onberispelijk gemaaid.

 SLIM MAAIEN

Naadloze manoeuvreerbaarheid en beweging voor ononderbroken, zorgvuldig maaien. Bevordert de levensduur van de maaier en maait het gebied tot 10% sneller!

 TURBO MAAIEN

Gaat vlot om met uitzonderlijk hoog gras. Turbo Maaien wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste grashoogte bereikt is.

 STERKE MESSEN

Verlies nooit meer een mes! De messen van de Robomow robotmaaier zijn extra sterk, superveilig en leveren optimale en veilige prestaties. Ze hoeven slechts eenmaal per jaar vervangen te worden.

 MODULAIR DESIGN

Mis geen enkele maaibeurt! De onderdelen zijn snel en intuïtief te vervangen, de gebruiker kan de meeste onderdelen snel zelf vervangen, om stilstand in het piekseizoen tot het minimum te beperken.

 MOBIELE APPLICATIE

Bedien uw Robomow robotmaaier en communiceer met hem via uw mobiele telefoon of tablet.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

De bladen van de Robomow robotmaaier stoppen onmiddellijk met draaien als de maaier wordt opgetild of in een verticale positie wordt gebracht. Als de bumper een obstakel opmerkt, stoppen de messen en verandert de Robomow robotmaaier van rijrichting. Om te voorkomen dat kinderen met de Robomow robotmaaier gaan spelen kunt u de kindervergrendeling inschakelen.

 NIEUW! BREDERE WIELEN

50% bredere wielen voor meer wendbaarheid (standaard bij de RS625u en RS635 Pro SX. Beschikbaar als accessoire bij de RS615).

 INGEBOUWDE REGENSENSOR

De Robomow robotmaaier is geprogrammeerd om zichzelf tegen regen te beschermen. Bij regen keert hij automatisch terug naar het basisstation en hij vertrekt pas opnieuw als het weer beter is. De gevoeligheid van de regensensor is regelbaar.

 KINDERVERGRENDELING

Dit is een veiligheidsfunctie die voorkomt dat kinderen of andere personen die niet bekend zijn met een veilig gebruik van de Robomow robotmaaier de maaier zomaar kunnen gebruiken.

 PIN-CODE

Beschermt zowel uw maaier als uw vingers. De persoonlijke PIN-code verzekert dat niemand de Robomow robotmaaier zonder uw toestemming of buiten uw weten kan gebruiken.

 HELLINGEN

De Robomow robotmaaier kan in zijn werkgebied hellingen tot 36 procent aan

 MEERDERE ZONES

Robomow robotmaaier rijdt automatisch naar verschillende zones in uw tuin (over het terras of een grasstrook) en keert na het maaien van die zone ook weer terug.

 BORSTELLOZE MOTOREN

De snelle, geluidsarme borstelloze motoren vergen weinig onderhoud en maaien beter, krachtiger, efficiënter en langer.

 ACCU MET LANGE LEVENSDUUR

Fantastische maaisnelheid en langere maaitijd dankzij de krachtige Lithium-Ferro accu met lange levensduur.

 ECO-MODUS

Gebruik de ECO (economische)-optie om de Robomow robotmaaier met de minimaal benodigde energie voor het maaien van het gras en het onderhouden van het gazon in te zetten.

 HOOGTE INSTELLING

De maaihoogte van de Robomow robotmaaier kan worden aangepast aan de vereisten van uw gazon

WEINIG LAWAAI

Hoewel Robomow robotmaaier erg krachtig is, is hij ook erg stil en kunt u dus ook tijdens het maaien van uw gazon genieten.

 

Specificaties Robomow RS635 Pro SX

Aanbevolen Gazongrootte: 0-3600 m2
Maximale Gazongrootte: maximaal 5000 m2
Werking: Wekelijks programma - volautomatisch
Garantie: 3 jaar fabrieksgarantie
GSM module: Inclusief
Power Wheels: Inclusief
Robohome: Inclusief
Bluetooth (BLE): Inclusief, voor bediening via de App
Draadlengte: Los bij te bestellen
Draadpinnen: Los bij te bestellen
Kleur: Groen
Energieverbruik: 34 kWh/maand
Accu type: 26V Lithium 6 Ah
Wattage: 200W
Aantal zones: 2
Maximaal aantal sub-zones/startpunten: 4
Aantal messen: 2 messen
Maaibreedte: 56 centimer
Zwevend maaidek: Ja
Hellingshoek: maximaal 36%
Maaihoogte instelbaar: ja, via draaiknop met hoogte indicator (20 - 80mm)
Kinderbeveiliging: ja, veiligheidsfunctie om te voorkomen dat kinderen de grasmaaier aanzetten
STOP knop: ja, ingedrukt tijdens het maaien zorgt voor een directe stop
Bumpersensor: ja, de grasmaaier verandert van richting
Kantel Sensor: ja, het mes stopt onmiddellijk en geeft een waarschuwingssignaal
Lift Sensor: ja, uit werkende ruststand opgetild, de messen stoppen onmiddellijk
Randmaaimodes: ja, speciale plaatsing van de mes(sen) buiten de wielen
Anti-diefstal: ja, middels beveilingscode
Bassistation: ja, met 15 meter kabel voor controlepaneel
Hoofdzekering: ja, veilig onderhoud uitvoeren aan de gramsaaier
Verzegelde accu: ja, ongeachte de positie geen lekkende vloeistof
Gebroken draadindicator: ja, het controlepaneel geeft aan als er een draadbreuk is
Geluidsniveau: ECO mode: 66 dB, bij hoog gras: gemeten – 72 dB Gegarandeerd – 74 dB
Robomow APP: ja, voor iOS en Android
Afmeting grasmaaier: 63 x 46 x 21 cm
Gewicht grasmaaier: 20,2 kg
Afmeting verpakking: 103 x 74 x 46 cm
Gewicht totaal: 37,1 kg

Video