Neato Botvac Connected

De Neato Botvac Connected is de ideale robotstofzuiger voor huishoudens met huisdieren. De turboborstel heeft geen moeite met lange, stugge haren. Hierdoor is hij ook zeker geschikt voor het stofzuigen van tapijt. Bedienen gaat via de grote knop bovenop, maar - zoals de naam al doet vermoeden - is bediening via de app ook mogelijk. Zo zet je de Neato Botvac aan het werk terwijl jij niet eens thuis bent. Vooraf programmeren is uiteraard ook mogelijk.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 799,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Neato Botvac Connected

De slimste, meest krachtige robot stofzuiger. Gewoon laten lopen, en uw werk is gedaan.

De Neato Botvac Connected is een geavanceerde laser geleide navigatie robotstofzuiger die met een krachtige zuigkracht er voor zorgt dat uw toestel automatisch van kamer naar kamer gaat, schoonmaakt langs randen, in hoeken, en zorgvuldig rondom meubels.

Het topmdel is uitgerust met wifi bediening via de iOS of Android app. U beslist via uw smartphone wanneer de Neato Botvac Connected de kamers in uw woning stofzuigt.

Het toestel heeft eveneens 2 wijzen van reinigen:
-  in Eco modus rijdt hij 120 minuten en rijdt hij stil
-  in Turbo modus rijdt hij 90 minuten en op volle kracht

De Neato Botvac Connected is de enige Neato met lithium-ion batterij.

De Neato Botvac Connected heeft een andere hoofdborstel die stiller is en nog meer vuil opneemt dan de gewone Botvac serie. 

Wanneer hij terugkeert naar het basisstation om weer te worden opgeladen hervat hij het zuigen waar hij is gebleven! Het toestel biedt een eenvoudige planning van dagelijkse schoonmaak of een knop voor directe reiniging. Het veelzijdige borstel systeem biedt superieure pick-up van de haren van huisdieren, huidschilfers en vezels van alle soorten ondergrond. Het speciale filter houdt meer dan drie keer de hoeveelheid fijne stofdeeltjes als een standaard filter, die perfect geschikt is voor het verwijderen van allergien uit uw woning.

De Neato Botvac Connected is ideaal voor mensen met huisdieren die last hebben van astma en allergie.

De Neato Botvac kan zelfs werken in het donker, hij draait onder kasten en meubels met een bodemvrijheid van iets meer dan 10 cm om de stoffige gebieden op een juiste manier te reinigen.

Video