Neato Botvac 80 DeLuxe

De Neato Botvac 80 is een high-performance robotstofzuiger die de haren van uw huisdieren perfect opzuigt. Deze robotstofzuiger beschikt over een combo borstel die speciaal is ontworpen om haren van huisdieren op te zuigen, en is daarbij nog stiller ook, vooral op harde vloeren zoals hout en tegels. Gepatenteerde lasergestuurde technologie scant en brengt de kamer in beeld, Daarna plant de robotstofzuiger, en reinigt de kamer systematisch, hij gaat daarbij automatisch van kamer naar kamer. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 579,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

De Botvac 80 is 32cm lang, 34cm breed en 10cm hoog, en weegt ongeveer vier kilo. Hij wordt met verschillende accessoires geleverd, waaronder twee extra filters, magnetische strips die je op verschillende plekken in je huis kunt plaatsen om ervoor te zorgen dat de robot niet op verboden plekken komt, een docking/oplaadstation, en een extra borstel met alleen maar bladen (handig voor mensen met lang haar, aangezien de haren dan niet om borstels heen gewikkeld worden). Het wordt aangeraden om het oplaadstation tegen een muur te plaatsen met een meter ruimte eromheen zodat de robotstofzuiger het gemakkelijk teug kan vinden wanneer hij moet worden opgeladen.


De Neato botvac 80 maakt gebruik van infrarode lasers om de omgeving te scannen zodat hij obstakels beter kan omzeilen.

Bovenop het apparaat zit het bedieningspaneel: een klein LCD-scherm omringd door vier aanraakgevoelige knoppen, twee fysieke knoppen, en het deurtje naar de vuilbak. Met de Up, Down, Back en Select knoppen kun je het schoonmaakrogramma van de robot instellen en meldingen in- of uitschakelen (zoals batterij bijna leeg). Voor elke dag van de week kun je een tijd instellen - tot op de minuut - wanneer je wilt dat de Botvac 80 begint met schoonmaken.

Je kunt hem ook meteen laten beginnen met schoonmaken door op de knop met het huis erop te drukken, of je kunt op de Spot Clean knop drukken (met een raster erop), om een oppervlakte van 1,2 meter bij 1,8 meter schoon te maken, voor als er bijvoorbeeld iets gemorst is.

 

Prestaties 

De Botvac 80 is ontworpen om een verscheidenheid aan oppervlakken te reinigen, waaronder hardhouten vloeren, tegels, kunststof, tapijt, en zelfs gepolijst beton of een vloerkleed van schapenvacht. De rubberen wieltjes zorgen ervoor dat het apparaat moeiteloos van het ene oppervlak naar het andere kan rollen, zelfs wanneer er hoogteverschil is. Maar in extreem dik tapijt kunnen ze weleens vast komen te zitten.

Net als met andere robotstofzuigers hoef je met de Botvac 80 geen rekening te houden. Als hij eenmaal een schoonmaakschema heeft hoef je niets meer te doen, en als de batterij leeg is gaat hij zelf terug naar het oplaadstation. De eerste oplading duurt ongeveer 12 uur, daarna duurt het zo'n 3 uur om het apparaat volledig op te laden.