NieuwActie

Miele Scout RX1

Stofzuigen terwijl u boodschappen doet of heerlijk op een terrasje zit. De robotstofzuiger Scout RX1 van Miele maakt het mogelijk! De robotstofzuiger werkt op accu en volledig zelfstandig, ook wanneer er niemand thuis is. Dankzij de unieke combinatie van de camera, sensor, elektronica en software navigeert de Scout RX1 robotstofzuiger nauwkeurig en betrouwbaar als geen ander. 

* Reinigen van moeilijk bereikbare plekken 
* Draait, borstelt en zuigt dankzij het 
* Bijzonder lange accutijd 
* Voorkomt schade aan meubels 
* Schoon in elke hoek 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 649,00

Aanbieding € 560,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Smart Navigation

Smart Navigation van de Scout RX1 robotstofzuiger bestaat uit drie unieke kenmerken: het Indoor Positioning System met camera, gyrosensor en innovatieve software zorgen voor betrouwbare navigatie. De Furniture Protection Technology beschermt met behulp van tien sensoren tegen botsingen en valpartijen. En Advanced Corner Cleaning reinigt effectief hoeken en randen dankzij extra lange zijde borstels.


Zeer lange levensduur accu

De Scout RX1 robotstofzuiger is voorzien van een krachtige lithium-ion-accu. Zeer uniek voor een robotstofzuiger is dat de RX1 robotstofzuiger met een volle accu tot wel 120 minuten achtereenvolgens werkt (of 150 vierkante meter). Bovendien heeft de krachtige lithium-ion-accu een zeer lange levensduur, waarbij geen kracht verloren gaat.


Starttijd vooraf in te stellen

U bepaalt wanneer de Scout RX1 robotstofzuiger start met het reinigen van de vloer. Zo kunt u de stofzuiger bijvoorbeeld de vloer laten reinigen op een moment dat u niet thuis bent. De Scout robotstofzuiger begint op het tijdstip dat u heeft ingesteld en zodra de vloer schoon is, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation. Zo kunt u genieten van een schone vloer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen!

 

Driemaal zo grondig

Dankzij het Triple Cleaning System van Miele verwijdert de Scout RX1 robotstofzuiger gericht stof en vuil. De twee roterende zijborstels verplaatsen het vuil uit hoeken en randen naar de onderzijde van het apparaat. De borstelrol verwijdert grovere stofdeeltjes grondig. En de ventilator zorgt dat het stof en vuil in de stofzuiger terecht komt.

 

Voorkomt botsingen

Zeven optische sensoren op de voorzijde van de Scout RX1 robotstofzuiger herkennen meubels en andere obstakels in de baan van de robotstofzuiger. De vloer voor deze objecten worden behoedzaam gereinigd. Dankzij de sensoren worden botsingen voorkomen. Bovendien voorkomen de drie sensoren aan de onderzijde van de RX1 robotstofzuiger dat het apparaat van de trap valt.


Eenvoudige, intuïtieve bediening

U schakelt de RX1 robotstofzuiger direct in via het touch-display of via de afstandsbediening.

 

Snelle reiniging

Voor een snelle reiniging kunt u gebruik maken van de Turbo Mode. De RX1 robotstofzuiger rijdt in dit programma bredere banen en bespaart daardoor 50% tijd in vergelijking met de Auto Mode. Handig voor tussendoor, als u even snel de vloer wilt laten reinigen.

 

Nauwkeurige reiniging van alle hoeken

Stof en vuil verzameld zich vaak in hoeken en randen van een ruimte. Veel type robotstofzuigers kunnen hoeken en randen niet effectief reinigen. Echter, dankzij de perfecte navigatie en de lange zijborstels van de Scout RX1 robotstofzuiger worden hoeken en randen effectief gereinigd.Voor een schone uitblaaslucht

Het air-clean-filter zorgt dat het aangezogen stof in de stofzuiger wordt opgevangen en niet meer ontsnapt. Het tweelaags filtersysteem filtert stofdeeltjes uit de lucht, waardoor de uitgeblazen lucht schoner is dan voorheen.


Veilig over drempels en randen

De Scout RX1 robotstofzuiger overwint moeiteloos tapijtranden en drempels tot twee centimeter hoog, dankzij de krachtige aandrijving en de wielen.

 

Schoon onder meubels

Dankzij het compacte, platte design van de RX1 robotstofzuiger kan de stofzuiger zich moeiteloos manoeuvreren naar moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels.


Altijd goed op weg

Smart Navigation van de Scout RX1 robotstofzuiger bestaat uit drie unieke kenmerken: het Indoor Positioning System met camera, gyrosensor en innovatieve software zorgen voor betrouwbare navigatie. De Furniture Protection Technology beschermt met behulp van tien sensoren tegen botsingen en valpartijen. En Advanced Corner Cleaning reinigt effectief hoeken en randen dankzij extra lange zijde borstels.


Video