Nieuw

iRobot Braava 380 DEMO

iRobot Braava 380 dweilrobot (demo)


De iRobot Braava 380 is een dweilrobot die snel en systematisch vuil, stof en haar verwijdert van elk stukje vloeroppervlak. De Braava 380 dweilrobot kan zowel droog als vochtig afnemen, en is makkelijk te gebruiken. De Braava 380 dweilrobot dweilt vloeren met behulp van wegwerp- of herbruikbare microvezel reinigingsdoeken. Met een batterij die langer meegaat, kubus-naar-kubus navigatie en het Pro-Clean Systeem, is de Braava 380 dweilrobot in staat om grotere en meerdere kamers in één keer te reinigen. Bovendien is deze dweilrobot fluisterstil, en houdt hij bij waar hij is geweest en waar de dweilrobot nog naar toe moet.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 219,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

iRobot Braava 380 dweilrobot

Schoonmaken hoeft niet vervelend te zijn. Druk gewoon op de knop van de iRobot Braava 380 dweilrobot en de dweilrobot begint direct met de schoonmaakklus. De dweilrobot neemt de vloer af met een microvezeldoek en verwijdert zacht vuil door de hele kamer. Om extra vuil te verwijderen gebruik je een vochtige doek, het waterreservoir van de dweilrobot zorgt ervoor dat de doek automatisch vochtig blijft gedurende de hele schoonmaakklus. De iRobot Braava 380 dweilrobot weet precies waar hij al is geweest en waar hij nog naar toe moet. De dweilrobot maakt namelijk gebruik van een GPS-systeem. Geen plekje wordt meer overgeslagen zodat je huis snel weer heerlijk fris en schoon is. Ook langs muren en in krappe hoekjes blijft geen vuil meer liggen. Door zijn vierkante vorm komt de robot overal bij. Het schoonmaken van je huis was dankzij de iRobot Braava 380 nog nooit zo eenvoudig.


Braava dweilrobot versus Scooba dweilrobot

De Braava is een dweilrobot welke verder gaat daar waar de Scooba niet gebruikt kan worden. Dit heeft te maken met de minimale hoeveelheid vocht wat door de Braava gebruikt wordt. De Braava is bij uitstek geschikt voor zacht vuil als stof en haar.

Functies iRobot braava 380 dweilrobot

 
iRobot NorthStar  

NorthStar

De iRobot Braava 380 werkt met het North Star navigatiesysteem. Dit systeem werkt als een GPS in huis, zodat de Braava precies weet waar die al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. De navigatiekubus verzendt een signaal naar de Braava dat gebruikt wordt om de locatie te bepalen. Terwijl er wordt schoongemaakt, bouwt deze een kaart op van het gebied. Hiermee worden muren, obstakels en afstapjes in kaart gebracht voor een grondige reiniging van jouw vloeren.

Twee standen

Met de Braava houd jij al je vloeren schoon, want hij beschikt over twee functies. Je kan er namelijk droog en vochtig mee dweilen. Het enige wat je hoeft te doen, is een schoonmaakdoekje bevestigen en op de veegknop of dweilknop te drukken. In de veegstand zal de Braava 380 stof, vuil en haar opvegen. Terwijl in de dweilstand hij zal dweilen, en oppervlakkig vuil en viezigheid opneemt in het schoonmaakdoekje.

  iRobot Braava 380
iRobot Braava 380  

Gebruiksgemak

De doekjes van de Braava 380 zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Dit komt door de verwijderbare magnetische reinigingspad van de Braava. Daarnaast keert de Braava terug naar het startpunt als die klaar is en schakelt die zichzelf automatisch uit. Jij hoort hem daarnaast nauwelijks, want hij is fluisterstil. Je vloeren worden schoongemaakt zonder dat jouw dagelijkse activiteiten of slaap worden verstoord!

Doekjes

Je kan verschillende soorten doekjes gebruiken met de Braava 380. Je kan kiezen voor droge of vochtige wegwerpdoekjes. Waarbij je zelf gebruik kan maken van het merk Swiffer. Daarnaast heeft Braava ook nog eigen speciale ontworpen microvezeldoekjes. Deze kan je keer op keer hergebruiken. Daarnaast wordt de Braava 380 geleverd met het Pro-Clean-systeem. Dit is een speciale reinigingspad met reservoir die tijdens het schoonmaakproces het doekje steeds met schone reinigingsvloeistof bevochtigt.

  iRobot doekjes


Specificaties iRobot braava 380 dweilrobot:


- Oplaadtijd: 4 uur
- Gebruikstijd droog moppen: 4 uur
- Gebruikstijd nat moppen: 2.5 uur
- Bereik: Met 1 Cube tot 93 m², bij gebruik van meerdere Cubes tot 185 m²
- 2 reinigingsmodi
- Geschikt voor harde vloeren zoals tegels, linoleum, hardhout en laminaat
- Max hoogte te nemen drempels: 0.5 cm
- Sensor type: infrarood
- Mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen
- Kleur: zwart
- Accessoires: 1x NorthStar® navigatie Cube met 2 C batterijen, multifunctionele schoonmaakpad, Pro Clean Reservoir pad, microvezel doekje voor droog afnemen, microvezel doekje voor vichtig afnemen, NiMH batterij (1500 mAh), netvoeding                         
- Grarantietermijn: 2 jaar, 6 maanden voor de batterij

Afmetingen en gewicht
- Afmetingen (lxb): 7.9 x 21.6 cm 
- Gewicht: 1.8 kg  


Video