iRobot Braava 390T dweilrobot

De iRobot Braava 390Tis een dweilrobot die snel en systematisch vuil, stof en haar verwijdert van elk stukje vloeroppervlak. De Braava 390T kan zowel droog als vochtig afnemen van elk type harde vloer met microvezel- of wegwerpdoekjes.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 Werkdagen

€ 359,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

iRobot Braava 390t dweilrobot

De Braava 390t dweilrobot veegt of dweilt uw harde vloer om dagelijks stof en vuil weg te nemen, en zorgt voor een glimmend oppervlak. Hij is gemakkelijk in gebruik... bevestig een doek, zet de Braava neer, druk op een knop en daar gaat hij, gebruikmakend van geavanceerde robottechnologie om te registreren waar hij geweest is en waar hij nog moet zijn. Braava 390t dweilrobot maakt alle harde vloeren schoon, met inbegrip van tegels, vinyl, hardhout en laminaat. 

De Braava 390t dweilrobot maakt meerdere kamers schoon dankzij het iAdapt 2.0-navigatiesysteem, dat werkt met NorthStar®-kubussen. Het apparaat komt zelfs onder meubels, maar vermijdt trappen en andere verlagingen. De Turbo Charge Cradle is een verzorgde, compacte opbergplaats en laadt de Braava 390t dweilrobot in slechts 2 uur op.

Kenmerken

 • Reinigingsdoeken zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen met de multi-purpose, verwijderbare, magnetische reinigingspad.
 • Bevestig een reinigingsdoek, zet de Braava neer en kies een reinigingsmodus.
 • Stil genoeg om zijn werk te doen zonder uw dagelijkse activiteit of slaap te verstoren.
 • Veegt tot 210 minuten (tot 93 m2) met droge doeken voor het wegnemen van stof, vuil en haar
 • Dweilt tot 2,5 uur (tot 33 m2) met vochtige doeken en een speciale beweging om oppervlaktevuil en -vet weg te nemen
 • Het reinigingspad met reservoir voert gedurende het reinigingsproces vloeistof aan en voorziet de microvezeldoek voortdurend van verse vloeistof.
 • Braava behoudt een kaart van de gereinigde ruimte als hij aan staat. U kunt dus de reinigingsdoek halverwege de cyclus vervangen en de robot zal vervolgens verdergaan zonder ook maar een enkele plek te missen.
 • De vorm en het besturingssysteem van de Braava zorgen ervoor dat de robot de gehele vloer kan schoonmaken.
 • Verwijdert stof en vuil langs wanden, plinten en randen.
 • Vermijdt vloerkleden en tapijtverhogingen.
iRobot NorthStar  

NorthStar

De iRobot Braava 390t dweilrobot werkt met het North Star navigatiesysteem. Dit systeem werkt als een GPS in huis, zodat de Braava precies weet waar die al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. De navigatiekubus verzendt een signaal naar de Braava dat gebruikt wordt om de locatie te bepalen. Terwijl er wordt schoongemaakt, bouwt deze een kaart op van het gebied. Hiermee worden muren, obstakels en afstapjes in kaart gebracht voor een grondige reiniging van jouw vloeren.

Twee standen

Met de Braava houd jij al je vloeren schoon, want hij beschikt over twee functies. Je kan er namelijk droog en vochtig mee dweilen. Het enige wat je hoeft te doen, is een schoonmaakdoekje bevestigen en op de veegknop of dweilknop te drukken. In de veegstand zal de Braava 390t dweilrobot stof, vuil en haar opvegen. Terwijl in de dweilstand hij zal dweilen, en oppervlakkig vuil en viezigheid opneemt in het schoonmaakdoekje.

  iRobot Braava 380
iRobot Braava 380  

Gebruiksgemak

De doekjes van de Braava 390t dweilrobot zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Dit komt door de verwijderbare magnetische reinigingspad van de Braava. Daarnaast keert de Braava terug naar het startpunt als die klaar is en schakelt die zichzelf automatisch uit. Jij hoort hem daarnaast nauwelijks, want hij is fluisterstil. Je vloeren worden schoongemaakt zonder dat jouw dagelijkse activiteiten of slaap worden verstoord!

Doekjes

Je kan verschillende soorten doekjes gebruiken met de Braava 390t dweilrobot. Je kan kiezen voor droge of vochtige wegwerpdoekjes. Waarbij je zelf gebruik kan maken van het merk Swiffer. Daarnaast heeft Braava ook nog eigen speciale ontworpen microvezeldoekjes. Deze kan je keer op keer hergebruiken. Daarnaast wordt de Braava 390t dweilrobot geleverd met het Pro-Clean-systeem. Dit is een speciale reinigingspad met reservoir die tijdens het schoonmaakproces het doekje steeds met schone reinigingsvloeistof bevochtigt.

  iRobot doekjes

Specificaties:

 • Package Dimensions: 38L X 11.5W X 33H cm
 • Robot Dimensions: 24.4L X 21.6W X 7.9H cm
 • Robot Weight: 1.8 kg

Wat zit er in de doos:

 • 1 Braava 390t dweilrobot vloermoprobot
 • NorthStar navigatieblok - kanaal 2 en “C” batterijen
 • Multi-purpose reinigingspad
 • 2 Microvezelveegdoeken
 • 2 Microvezeldweildoeken
 • Pro-Clean reinigingspad met reservoir
 • NiMH batterij, 2000 mAh
 • EU Adapter
 • Turbo Charge Cradle
 • 2 jaar beperkte fabrieksgarantie op robot, 6 maanden beperkte fabrieksgarantie op batterij

De iRobot Braava 390t dweilrobot is een dweilrobot die snel en systematisch vuil, stof en haar verwijdert van elk stukje vloeroppervlak. De Braava 390t dweilrobot kan zowel droog als vochtig afnemen van elk type harde vloer met microvezel- of wegwerpdoekjes. De Braava 390t dweilrobot is heel eenvoudig te gebruiken; bevestig een doekje, zet Braava op de vloer, druk op een knop en Braava gaat aan het werk. Verder kan de Braava 390t dweilrobot in het donker werken. Handig als je 's-morgens wakker wordt en de vloer is blinkend schoon. Bovendien is de Braava 390t dweilrobot fluisterstil en maakt hij gebruik van geavanceerde NorthStar® Navigation robottechnologie om bij te houden waar hij is geweest en waar hij nog naar toe moet om de hele vloer te reinigen.

Video