Actie

Honda HRX537 HZ

Een duurzame benzinemaaier met een maaibreedte van 53 cm, variabele snelheid en elektrische start.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.969,00

Aanbieding € 1.699,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Geavanceerde gazontechnologie.

De HRX-serie van maaiers bestaat uit duwmaaiers, maaiers met wielaandrijving, maaiers met Honda's unieke SMART of Select Drive® en maaiers met variabele snelheid. Met 4-takttechnologie als basis is er altijd eentje die bij u en uw gazon past.

Als u een HRX-grasmaaier koopt, koopt u in feite meer dan 30 jaar continue innovatie en ontwikkeling. We begonnen in 1978 met 4-taktmotoren, terwijl alle andere fabrikanten lawaaiige 2-taktmotoren gebruikten. Maar dat is niet alles wat we deden.

Voor het perfecte gazon

Direct vanaf het begin gebruikten we technologieën en systemen die zich volledig op de klant richtten, en dat doen we vandaag de dag nog steeds. Met verschillende mogelijkheden zoals de diverse aandrijvingstypes en Versamow™ stellen onze HRX-maaiers de norm. Ze zijn makkelijk te bedienen en duurzaam, en bieden uitstekende opvangprestaties, zodat u minder tijd kwijt bent aan het legen van de zak en meer tijd kunt besteden aan het maaien. U geniet elke keer weer van een perfect resultaat, gedurende een lange tijd.

Het hart van al onze maaiers wordt gevormd door de 4-taktmotor. Honda was de eerste die dit type motor gebruikte, en nu zijn deze motors wereldwijd legendarisch.

Maximale prestaties en betrouwbaarheid, maar zuinig in verbruik en met emissies die makkelijk aan de EU-regelgeving voldoen.

Starten en gaan

Starten is gegarandeerd makkelijk met de automatische choke. Net als bij een auto is het niet nodig om de choke handmatig in te stellen. Alleen maar even aantrekken en u kunt aan de slag. Onze technologieën en ontwikkelingen gaan meer dan 50 jaar terug. Daarom hebben gebruikers over de hele wereld het volste vertrouwen in onze grasmaaiers.

Ze blijven maar doorgaan. Daardoor kunnen we u een keiharde garantie geven voor thuisgebruik met dekking op zowel onderdelen als werking.

Ook de garantie is betrouwbaar

De garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode – de laatste dag van de garantie kent precies dezelfde dekking als de eerste dag. Degelijk en betrouwbaar – net als onze tuingereedschappen.

Roto-stop®

Stopt het draaien van de messen maar laat de motor aan tijdens het legen van de grasvangzak of het oversteken van een oprit bij modellen met wielaandrijving.

Elektrisch starten

Elektrisch starten maakt het starten van uw grasmaaier nog makkelijker, terwijl de standaard trekstarter natuurlijk ook nog aanwezig blijft.

Automatische choke

Al onze producten worden aangedreven door eersteklas Honda motoren, zodat u zeker bent van betrouwbaar startgedrag en onderhoudsarme producten. Al onze grasmaaiers draaien op loodvrije benzine.

Versamow™ variabel mulchsysteem

Met één handbeweging bepaalt u of het Versamow™ systeem van Honda het maaisel in de zak moet opvangen of dit moet versnipperen en als natuurlijke meststof over het gazon moet verspreiden, of een perfecte mix van beide.

Functies

Rijsnelheid (Meter Per Seconde) 0-1,61
Materiaal maaidek Xenoy®
Mesremkoppeling Roto-stop®
Mulchsysteem Versamow® variabel mulchsysteem
Aantal instelbare maaihoogtes 7
Inhoud grasvangzak (Liter) 88
Geluidsniveau (dB(A)) 98
Aanvullende kenmerken Elektrische start
Grasopvangtijd per 100m2 gazon (mins:secs) 07:07
Mulchtijd per 100m2 gazon (mins:secs) 03:09
Formaat tuin Groot (> 500m2)


Afmetingen

Lengte (mm) 1770
Breedte (mm) 1105
Hoogte (mm) 585
Drooggewicht (kg) 43.1

Maaien

Maaibreedte (mm) 53
Maaihoogte (mm) 20-100

Motor

Motor 4-takt OHC
Cilinderinhoud (cc) 187
Model motor GCV190
Motorvermogen (kW/tpm) 3,2/2.850
Inhoud brandstoftank (Liter) 0.91
Motoroliecapaciteit (Liter) 0.55
Aandrijving Hydrostatisch