Actie

Honda ECMT7000 Generator

Mono/drie-fasen-, max. 7000 W inductiegenerator voor zware elektrische gereedschappen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2.599,00

Aanbieding € 2.199,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

 Kwaliteitselektriciteit die de industrie laat draaien.

Deze generatoren zijn robuust en betrouwbaar. Ze beschikken over de nieuwste GX-motoren en zijn stiller dan ooit. Dankzij Honda’s eigen uitgangsspanningstechnologie kunt u erop vertrouwen dat gevoelige elektrische gereedschappen urenlang veilig hun werk doen.

ALLES IN ÉÉN WERKDAG

Zonder betrouwbare spanning op locatie zou uw dag voorbij kunnen zijn voordat hij begonnen is.

Vertragingen die ontstaan omdat een generator een gereedschap heeft beschadigd of zelf kapot is gegaan, kunnen gewoon niet worden getolereerd. In de meeste bedrijfstakken moeten targets worden gehaald, en de kosten kunnen oplopen als u niet over het juiste gereedschap beschikt voor het uit te voeren werk. Deze generatoren zijn de juiste gereedschappen. Ze zijn ideaal voor gevoelige elektronische apparatuur, evenals voor de meest veeleisende commerciële en huurapparaten, en ze staan altijd klaar om hun werk te doen, waar en wanneer dan ook.

VERTROUWD GEBOUWD

Dat het rood is, betekent nog niet automatisch dat het ook een Honda is. Hoge normen zijn gekoppeld aan een premium product, dus vertrouw niemand die u vertelt een product te hebben dat het werk net zo goed kan doen. Deze duurzame high-performance-generatoren zijn veelzijdig en bevatten 230V-stopcontacten voor de aansluiting van verschillende elektrische gereedschappen.

Vermogen dat werkt

Goed om te weten dat u kunt rekenen op de uitgangsspanning van deze generatoren, die geproduceerd wordt middels een digitale elektronische spanningsregelaar (D-AVR). Dit is een grote verbetering ten opzichte van de traditionele AVR, en zorgt voor een veel soepelere en efficiëntere uitgangsspanning voor gevoelige apparaten, waardoor een stabiele en zuivere spanning (linksboven) wordt geleverd. Geen flikkerende lampen meer dus, waardoor ze ook ideaal zijn voor nachtwerk.

Ze bevatten een tankdop met makkelijk vulsysteem zodat er geen brandstof gemorst wordt – geen geknoei met een Honda. En u kunt het brandstofniveau controleren zonder dat u de tankdop hoeft te verwijderen – en daarmee bespaart u tijd.

Draaiende houden

Met bedrijfstijden tussen de acht en twaalf uur zijn deze generatoren betrouwbare partners die elke dag van de week klaarstaan om te werken. Eenmaal aan het werk doen ze wat er van hen gevraagd wordt en reageren ze adequaat op eventuele schommelingen in de belasting.

KLAAR VOOR HET WERK

U hoeft alleen maar aan het koord te trekken voor een direct vermogen.

De praktische aansluitingen en bedieningselementen zorgen voor een makkelijk en snel starten en lopen van de generator; vooral omdat de starter, choke, brandstofkraan, aan-knop en stekkers allemaal op hetzelfde paneel zijn bevestigd. Daardoor gaat het starten en bedienen van de machine makkelijk en handig. En dankzij onze olieniveaubeveiligingstechnologie gaat de motor automatisch uit als het olieniveau onder een veilig niveau komt.

Soepele loop

Honda heeft een uniek motorsteunsysteem in het duurzame stalen frame gebouwd. Deze rubberen schokdempers zijn aan beide kanten van de motor geplaatst, met een kanteling van 45˚, en dempen de trillingen van de motor van de toch al stille machine aanzienlijk. Mooi en soepel op hun best.

Oil alert™

Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.

Langere bedrijfstijd

Soms duurt een klus wat langer. Daarom hebben we een grotere brandstoftank ontworpen voor een langere, continue werking – en wat minder stress.

Transportwielen

Alleen aan de slag? Een generator kan lastig te verplaatsen zijn. Daarom hebben we een soepele en stabiele wielenset toegevoegd, zodat u ook in uw eentje de unit makkelijk kunt verplaatsen.

Verbeterd antitrilsysteem

Onze 45° gekantelde rubberen motorsteunen dempen trillingen veel beter dan de standaard gebruikte rechte rubberen steunen.

 

Generator

Spanningsregeling Inductive
Type Mono-fase/3-fasen
Max. vermogen (230 V) (W) 4 000/7 000*
Continu vermogen (230 V) (W) 3 600/6 500*
Nominale spanning (V) 230/400*
Nominale frequentie (Hz) 50
Stroomsterkte (maximaal) (A) 16/9,5*

Motor

Model motor GC390
Motor 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) 389
Boring x slag (mm) 88 x 64
Motorsnelheid (rpm) 3 000
Koelsysteem Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem Transistor
Motoroliecapaciteit (l) 1,1
Inhoud brandstoftank (l) 22,8
Nominale bedrijfsduur 8h10
Startsysteem Repeteerstart
Geluidsniveau bij werkstation (dB(A)) 85
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau (dB(A)) 97

 

Afmetingen

Lengte (mm) 755
Breedte (mm) 550
Hoogte (mm) 560
Gewicht (kg) 104